Πιστοί στην Τότεναμ

Όσο περιπετειώδες κι αν αποδειχθεί και το φετινό καλοκαίρι στο ποδοσφαιρικό μέλλον των Λούκα Μόντριτς και Γκάρεθ Μπέιλ, ειδικά αν η Τότεναμ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χάρι Ρέντναπ πιστεύει ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκφράσουν επιθυμία παραμονής στον σύλλογο.



Πιστοί στην Τότεναμ

Καθημερινά λέγονται και γράφονται διάφορα για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό των Μόντριτς και Μπέιλ. Ομάδες απΆ όλη την Ευρώπη έχουν προσθέσει τους δύο αστέρες στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο».

Ενδεχομένως, το δέλεαρ που θα τους προσφέρουν, ειδικά αν η Τότεναμ δεν καταφέρει να βγει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα θα μπορεί να απορριφθεί. ΠαρΆ όλα αυτά, ο Χάρι Ρέντναπ  μίλησε με σιγουριά και τόνισε ότι κανείς από τους δύο δεν θα ζητήσει να φύγει και θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά μονάχα αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

«Δεν νομίζω ότι θα φύγουν. Δεν έχουν κανένα λόγο που να τους σπρώχνει στην έξοδο. Όταν ήρθαν στον σύλλογο, η Τότεναμ δεν έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο στόχος της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ήταν πολύ μακρινός. Τώρα παίζουν σε μια ομάδα που έχει ανέβει επίπεδο. Έχουν συμβόλαια για πολλά χρόνια» είπε ο ¶γγλος προπονητής.