Ξεκινά το 2ο Liverpool Soccer School!

Ξεκινά σήμερα στη χώρα μας, το 2ο Soccer School της φετινής χρονιάς για τις ακαδημίες-μέλη των Liverpool FC International Football Academies.



Ξεκινά το 2ο Liverpool Soccer School!

Καταξιωμένοι Άγγλοι προπονητές της διεθνούς ακαδημίας της Liverpool, έφτασαν στην Αθήνα και την περιφέρεια ώστε να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι κατά πόσο εφαρμόζεται, στις ομάδες που αποτελούν το δίκτυο, το Liverpool Way και να συνεχίσουν να το διδάσκουν, να εκπαιδεύσουν προπονητές και παιδιά και να αξιολογήσουν τη προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται.

Από τις 23/4 έως και τις 25/4 ο απεσταλμένος προπονητής της Liverpool Anthony Ryan θα παραβρεθεί στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην ομάδα ΕΝΑ Ρόδου ενώ από 26/4 έως και 28/4 θα δώσει το «παρών» στην ακαδημία του Αθλόπολις στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αντίθετα, ο προπονητής Alex Arnold από 23/4 έως 25/4 θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και του Άγιαξ Ταύρου, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τη πορεία των ομάδων, ενώ από 26/4 έως και 28/4 στη Κορινθία, στην ακαδημία της Ελλάς Βέλου, καθώς και στον Πανερυθραϊκό από 30/4 έως και 2/5.

Άπαντες στις ακαδημίες είναι πανέτοιμοι για το πρόγραμμα και αισιοδοξούν πως οι προσπάθειες τους όλη αυτή τη χρονιά θα καρποφορήσουν και θα έχουν τα αναμενόμενα για αυτούς αποτελέσματα, που είναι η βελτίωση της τεχνικής του ποδοσφαίρου που εφαρμόζεται με το Liverpool Way (στις ακαδημίες του δικτύου). Σημαντικό κομμάτι είναι επίσης και ο τρόπος συμπεριφοράς μεταξύ γονέων-παιδιών, γονέων προπονητών αλλά και παιδιών-προπονητών με τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται σε κάθε επίσκεψη.