Υπευθυνη η άμυνα για την ισοπαλία

Ευθύνες στην άμυνα έριξε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σερ Αλεξ Φέργκιουσον  για την ισοπαλία (4-4) με την Εβερτον.



Υπευθυνη η άμυνα για την ισοπαλία

Αυτό ήταν το έβδομο ματς αυτή τη σεζόν που οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχθηκαν από κάποιον την αντίπαλο τους τρία ή και περισσότερα τέρματα και ο Σερ Αλεξ τόνισε πως η «τραγική αμυντική λειτουργία» ήταν αυτή που στέρησε τη νίκη από την ομάδα του.

Μάλιστα με τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ από τα «ζαχαρωτά» στο «Ολντ Τραφορντ» την Κυριακή  έφτασε τα 19 στο εντός έδρας παθητικό, αριθμό  που αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο στα χρόνια της Πρεμιερ Λιγκ.   Μέχρι σήμερα  τα περισσότερα τέρματα που είχαν δεχθεί ο ι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν τα 18, το 1998-99  ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και το Τσαμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο.

Τις σεζόν  2001-02 και  1996-97 η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ δέχθηκε 17 τέρματα, και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο  στη μια περίπτωση (1997). 

Τα λιγότερα τέρματα (4) στο «ΟλντΤραφορντ»  οι παίκτες του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τα δέχθηκαν την σεζόν 1994-95, ωστόσο ο τίτλος κατέληξε στη Μπλακμπερν.