Πέφτουν οι τιμές στα ξενοδοχεία της Ουκρανίας

Χαρμόσυνα νέα προέκυψαν για τους οπαδούς, τόσο της Αγγλίας, όσο και των υπόλοιπων εθνικών ομάδων που θα συμμετέχουν στο Euro 2012! Όπως ανέφερε ο Ουκρανός γενικός διευθυντής της καλοκαιρινής διοργάνωσης, οι… απλησίαστες τιμές των ξενοδοχείων που έχουν δεχτεί καταιγισμό τηλεφωνημάτων για κλείσιμο δωματίων, θα ρίξουν τις τιμές τους!



Πέφτουν οι τιμές στα ξενοδοχεία της Ουκρανίας

Όλα ξεκίνησαν από έρευνα του «SkySports», της οποίας το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από απογοητευτικό για όσους ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τιμές που έφταναν μέχρι και… 1.000 λίρες τη βραδιά, καθιστούσαν αδύνατο το ταξίδι για την πλειοψηφία των εθνικών ομάδων, μαζί και αυτών της Αγγλίας.

Η παρέμβαση του Μισέλ Πλατινί που έκανε λόγο για απόλυτη εκμετάλλευση από τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων, κυρίως στην Ουκρανία, προκάλεσε την τοποθέτηση του γενικού διευθυντή της καλοκαιρινής διοργάνωσης, Μαρκίαμ Λιμπκίφσκι.

«Σίγουρα, η διαμονή θα είναι τέτοια που κανείς δεν θα βρει ούτε… μαφιόζους, ούτε καυγάδες. Η αστυνομία θα έχει τον πλήρη έλεγχο σε όλες τις περιοχές, τα ξενοδοχεία και τους αγώνες» είπε αρχικά, για να απαντήσει λιτά και κατηγορηματικά σε ερώτηση για την ενδεχόμενη πτώση των τιμών διανυκτέρευσης: «Ναι. Πιθανότατα θα πέσουν…».