Σε προτεραιότητα η Τότεναμ για Μπέιλ

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και τα σενάρια που τη θέλουν να καταθέτει πρόταση για την αγορά του στη θερινή μεταγραφική περίοδο κολακεύουν τον Γκάρεθ Μπέιλ, ωστόσο, ο Χάρι Ρέντναπ που έχει μιλήσει μαζί του, τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή του στην Τότεναμ.



Σε προτεραιότητα η Τότεναμ για Μπέιλ

Ο Ουαλός αστέρας αναμένεται να δει το όνομά του σε πολλά… πρωτοσέλιδα το προσεχές καλοκαίρι στο πλαίσιο της μεταγραφολογίας, αλλά δεν φαίνεται να τον επηρεάζει.

Η εξαιρετική πορεία της Τότεναμ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και η διεκδίκηση μιας θέσης για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ τον καθιστούν απόλυτα προσηλωμένο στους στόχους της ομάδας του και η παραμονή του σε αυτή μπαίνει σε προτεραιότητα.

«Κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή με τον σύλλογο. Είναι πολύ χαρούμενος και νομίζω ότι θέλει να μείνει μαζί μας. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και το ενδιαφέρον των  ευρωπαϊκών ομάδων έρχεται απολύτως δικαιολογημένα. Είναι λογικό να έχουν βγει στην επιφάνεια δημοσιεύματα που τον συνδέουν με αρκετές ομάδες, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνον την Τότεναμ» είπε ο Χάρι Ρέντναπ.