Ενας Νιγηριανός για αντί-Ντρογκμπά!

Ολα τα σενάρια συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα φύγει το καλοκαίρι από την Τσέλσι και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Νιγηριανός Μπράουν της Ντιναμό Κιέβου.



Ενας Νιγηριανός για αντί-Ντρογκμπά!

Το συμβόλαιο του Ντρογκμπά λήγει το καλοκαίρι και ήδη πρώτος στη λίστα φέρεται να είναι ο Εντισον Καβάνι της Νάπολι. Ωστόσο στο «ραντάρ» της Τσέλσι μπήκε και ο 23χρονος επιθετικός Ιντέγιε Μπράουν της Ντιναμό Κιέβου που πέτυχε 12 γκολ σε 24 ματς πρωταθλήματος με την ουκρανική ομάδα.

Ο Μπράουν δεν είναι ακριβώς καθώς κοστίζει σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκπρόσωποι του ήταν στο Λονδίνο και μίλησαν με τον εκτελεστικό διευθυντή της Τσέλσι Ρον Γκουρλάι. Ο Μπράουν μοιάζει με τον Ντρογκμπά, καθώς είναι ψηλός και δύνατος.