Σαμπά: «Δεν με λυγίζουν οι ρατσιστές»

Αποφασισμένος να μην… κάνει το χατήρι στους ρατσιστές και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ανζί, εμφανίστηκε ο Κρίστοφερ Σαμπά!



Σαμπά: «Δεν με λυγίζουν οι ρατσιστές»

Ο Κονγκολέζος αμυντικός που μετακόμισε από τη Μπλάκμπερν στο ρωσικό πρωτάθλημα τον περασμένο Φεβρουάριο, βίωσε για ακόμη μια φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα την έχθρα των ρατσιστών!

Στην ήττα (1-0) της Ανζί από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, πριν από έναν μήνα, ο Σαμπά είδε έναν οπαδό να του πετάει μπανάνα στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός, όσο κι αν τον στεναχώρησε, δεν ήταν αρκετό για να τον λυγίσει και πλέον ο ποδοσφαιριστής δηλώνει αποφασισμένος να αντισταθεί!

«Δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Είμαι δυνατός χαρακτήρας και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα μου. Απολαμβάνω τη θητεία μου στην  Ανζί και το ρωσικό πρωτάθλημα και το περιστατικό δεν ήταν ικανό να με κάνει να σκεφτώ το μέλλον μου εδώ. Δεν τους κάνω το χατίρι» είπε ο Σαμπά!