Ο MVP της 31ης αγωνιστικής!(vid)

Παπίς Σισέ ξέρουμε ότι η υποψηφιότητά σου ήταν από τις επικρατέστερες. Μπορείς να αισθανθείς… ηθικός νικητής, αλλά ο Αντόνιο Βαλέντσια έκλεψε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 31ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, στέλνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο +5 από τη δεύτερη Σίτι.



Ο MVP της 31ης αγωνιστικής!(vid)

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, Παπίς, εσύ ήσουν αυτός που θα μπορούσες να καυχιέσαι πως κέρδισες τις εντυπώσεις στην 31η «στροφή» του πρωταθλήματος. Τα δυο γκολ που πέτυχες απέναντι στη Λίβερπουλ, έδωσαν συνέχεια στη θετική πορεία της Νιούκαστλ που «χτυπάει»… τετράδα για πλάκα!

Κάποιος όμως, δεν ήθελε να πάρεις εσύ το βραβείο. Κάποιος έκανε τη διαφορά και με ένα γκολ λιγότερο από αυτά που πέτυχες εσύ στο «Sports Direct Arena». Ο τύπος αυτός, λέγεται Αντόνιο Βαλέντσια.

Ο 26χρονος εξτρέμ έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Ίγουντ Παρκ», κόντρα στη Μπλάκμπερν. Στο 81ο λεπτό, άνοιξε το σκορ και έβαλε τα θεμέλια της νίκης των «κόκκινων διαβόλων» με 2-0. Οι Πρωταθλητές Αγγλίας αποσπάστηκαν στο +5 από τη δεύτερη Σίτι και τώρα… ποιος τους πιάνει!

Παπίς Σισέ, ο Βαλέντσια «φταίει» για όλα!


szólj hozzá: Blackburn0-2ManUtd-Highlights