Με το βλέμμα στο Euro ο Κράουτς

Από τη στιγμή που ο Φάμπιο Καπέλο απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο Πίτερ Κράουτς γνώριζε ότι θα μπορούσε να πάρει μια ευκαιρία για να αποδείξει ότι αξίζει να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «τριών λιονταριών» εν όψει του Euro σε Πολωνία και Ουκρανία. Όπως τόνισε, συνεχίζει την σκληρή δουλειά και περιμένει… ένα τηλεφώνημα!



Με το βλέμμα στο Euro ο Κράουτς

Ο Κράουτς πέτυχε ένα αξιοθαύμαστο γκολ στην ισοπαλία (1-1) της Στόουκ με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στη γραμμή κρούσης των «πότερς» έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό.

Με τον Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας δήλωσε… σίγουρος πως δεν πρόκειται να κληθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του για τη διοργάνωση του καλοκαιριού, αλλά πλέον, τόνισε πως έχει κάθε λόγο να ελπίζει!

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα με τη Στόουκ, ότι αν δούλευα σκληρά κι αν με βοηθούσε η τύχη να πετύχω μερικά γκολ, θα αυξάνονταν οι πιθανότητές μου για κλήση στην αποστολή της Αγγλίας. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και δόξα τω Θεώ, έχω παίξει σε δύο Μουντιάλ και έχω συμπληρώσει 42 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο. Θα συνεχίσω να δουλεύω και θα περιμένω την ευκαιρία. Μόλις έρθει, θα την αρπάξω και δεν θα την αφήσω σε κανέναν…» είπε ο Κράουτς.