Μπάρι: «Απαγορεύονται οι απώλειες»!

Ο βαθμός της ισοπαλίας στο «Μπριτάνια» δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά αρκετό για να κρατηθεί η Μάντσεστερ Σίτι «ζωντανή» στην υπόθεση του τίτλου. Ο Γκάρεθ Μπάρι, ωστόσο, προειδοποίησε τους συμπαίκτες του πως αν θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει να αποφύγουν τις απώλειες βαθμών στα οχτώ εναπομείναντα ματς.



Μπάρι: «Απαγορεύονται οι απώλειες»!

Οι «πολίτες» γλίτωσαν τα χειρότερα στην αναμέτρηση με τη Στόουκ, με τον Γιάγια Τουρέ να απαντάει στο γκολ του Πίτερ Κράουτς και διαμορφώνει το τελικό 1-1 στην έδρα των «πότερς». Η απώλεια των δύο βαθμών ικανοποίησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ακόμη κι έτσι, η Σίτι παραμένει στο κόλπο του τίτλου.

Το σημαντικό για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, είναι η αποφυγή απωλειών μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, πράγμα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Αυτό τόνισε και ο Γκάρεθ Μπάρι.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Στόουκ. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τα ποχτώ ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε. Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγουμε τις απώλειες βαθμών στη συνέχεια και φυσικά να κερδίσουμε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στόχος μας πλέον η νίκη σε κάθε ματς» είπε ο Άγγλος χαφ.