Ρέντναπ: «Είναι όλα… βλακείες»!

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ αναφορικά με τα σενάρια που τον θέλουν να έχει απογοητευτεί από την αγωνιστική «κοιλιά» της Τότεναμ και να «ψήνεται» ακόμη περισσότερο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας!



Ρέντναπ: «Είναι όλα… βλακείες»!

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων που αφορούν τη λονδρέζικη ομάδα, κυρίως για το μέλλον του σε αυτή.

Όντας το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο των «τριών λιονταριών», ο Ρέντναπ βλέπει συνεχώς το όνομά του να παίζει στους τίτλους των εφημερίδων αλλά και στο διαδίκτυο, ξέσπασε αναφορικά με την τελευταία φημολογία.

Το πιο πρόσφατο σενάριο που κυκλοφόρησε, τον ήθελε να έχει απογοητευτεί πλήρως από την απώλειας της 3ης θέσης της βαθμολογίας και την «κοιλιά» της Τότεναμ, με αποτέλεσμα να σκέφτεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αποχωρήσει και να αναλάβει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού στην Αγγλία.

«Είναι όλα βλακείες! Δεν έχω ακούσει τίποτα πιο φανταστικό και βλακώδες στη ζωή μου!» είπε αρχικά ο Ρέντναπ, για να προσθέσει αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές του και την απόδοσή τους στα τελευταία ματς: «Δεν τους νοιάζουν αυτά! Δεν θα χάσουν τον ύπνο τους αν φύγω εγώ! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι επαγγελματίες, έρχονται κάθε μέρα στην προπόνηση και θα συνεχίσουν να το κάνουν είτε είμαι εγώ αύριο προπονητής, είτε κάποιος άλλος. Δεν τους απασχολεί» ισχυρίστηκε.