Θέλει Λονδίνο ο Μπέκαμ

Στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στην αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. 



Θέλει Λονδίνο ο Μπέκαμ
Αν και έχει σχεδόν τα διπλά χρόνια των υπόλοιπων συμπαικτών του, ο 37χρονος σούπερσταρ είναι πεπεισμένος πως η αγγλική ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο με εκείνον στην σύνθεση της.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας θα πάρει ειδική άδεια από την ομάδα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, σε περίπτωση που επιλεγεί προκειμένου να συμμετάσχει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού. 

«Ο Στιούαρτ Πιρς γνωρίζει πολύ καλά το πόσο θέλω να συμπεριληφθώ στην ομάδα αλλά εξαρτάται από μένα να διατηρούμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Πάντα νιώθω περήφανος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου, είτε αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου είτε πρόκειται απλά για ένα φιλικό παιχνίδι» ανέφερε σχετικά ο Μπέκαμ.