Μπόλτον-ΚΠΡ (preview)
Ο θάνατός σου η ζωή μου». Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση του Σαββάτου Μπόλτον και ΚΠΡ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να «καβαλήσουν» τους Λονδρέζους στη βαθμολογία και να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Η φετινή Πρέμιερ μπαίνει στην τελική ευθεία και οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Μόλις, δύο βαθμοί χωρίζουν την Μπόλτον από την ΚΠΡ και ο Όουεν Κόιλ θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει το σερί που τη θέλει να μένει αήττητη στα τελευταία 6 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την ΚΠΡ, κερδίζοντας τα 5 από αυτά. Παρόλα αυτά, οι Γουόντερερς δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο, αφού έχουν να κερδίσουν εδώ και 5 παιχνίδια, στα οποία έχουν σκοράρει –μόλις- 1 γκολ!
Όσον αφορά στην ομάδα του Μαρκ Χιουζ, η ισοπαλία κόντρα στην Έβερτον έδωσε ακόμη ένα βαθμό και ο Ουαλός τεχνικός ζητά από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν το άσχημο πρόσωπο της Μπόλτον, η οποία έχει τη χαμηλότερη συγκομιδή σε βαθμούς εντός έδρας, από όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών στην Αγγλία! Παρόλα αυτά, και η ΚΠΡ δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα, αφού η 1 νίκη στα τελευταία 15 ματς δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία.
Αγωνιστικά νέα
Ο Κέβιν Ντέιβις αναμένεται να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, την ώρα που ο Μάρκος Αλόνσο επιστρέφει στην Αγγλία, από την Ισπανία, όπου είχε μεταβεί για την κηδεία του πατέρα του. Ο αμυντικός της Μπόλτον έχασε 3 προπονήσεις και είναι στο χέρι του Κόιλ εάν θα τον ρίξει στη «μάχη».
Στην επίθεση της ΚΠΡ επιστρέφει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Στεφάν Ντιακιτέ. Προπονήθηκαν και είναι στη διάθεση του Χιουζ οι Λουκ Γιανγκ και Ταγιέ Ταϊβό, με τον Ουαλό προπονητή να σκέφτεται να χτυπήσει από τα πλάγια την Μπόλτον.
Πιθανές συνθέσεις:
Μπόλτον: Μπόγκνταν – Στέινσον, Γουίτερ, Ριμ, Ρίκετς – Μιγιάκι, Ρίο-Κόκερ, Ντέιβις, Πετρόφ – Κλάσνιτς, Ενγκόγκ
ΚΠΡ: Κένι – Γιανγκ, Ονουόχα, Φέρντιναντ, Ταïβό – Ράιτ-Φίλιπς, Ντιακιτέ, Μπάρτον, Τααράμπ – Σισέ, Ζαμόρα






















