Αναρρώνει ο Τσάρλτον
Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Τζακ Τσάρλτον στον γοφό, έπειτα από πτώση που είχε στο σπίτι του. Ο 76οχρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής που είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική ομάδα της Αγγλίας το 1966, αναρρώνει πλέον στο νοσοκομείο, όπου θα παραμείνει για λίγες μέρες.

Ο αδερφός του Σερ Μπόμπι, μαζί με τον οποίο πανηγύρισαν τη μοναδική επιτυχία των «τριών λιονταριών» σε Μουντιάλ μέχρι σήμερα, έπεσε στο σπίτι του και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη στον αστράγαλο.
«Είναι μια χαρά. Έκανε την εγχείρηση και όλα πήγαν μια χαρά. Αναρρώνει και πιθανότατα θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τη Δευτέρα» δήλωσε ο γιος του Τζακ, Τζον Τσάρλτον.






















