Κάνει κουμάντο!

«Λιοντάρια» με… βρυχηθμό που προκαλεί τρόμο αποδείχθηκαν οι διεθνείς της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας! Με το 4-0 επί του Βελγίου, αποσπάστηκαν στο +7 στην κορυφή της βαθμολογίας του 8ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2013 και κάνουν κουμάντο, αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει τουλάχιστον μια θέση για τα πλέι-οφ!  



Κάνει κουμάντο!

Ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν αύξησε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες που συγκεντρώνει για να κληθεί στην αποστολή της ομάδας Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, σκοράροντας στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα!

Ο Λάνσμπερι άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην Αγγλία λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ενώ στον πίνακα των σκόρερ έβαλε το όνομά του και ο Κάουλκερ που βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 36’.

Τα… νεαρά «λιοντάρια» αποσπάστηκαν στο +7 από τους Βέλγους στην κορυφή της βαθμολογίας του 8ου προκριματικού ομίλου για το Euro 2013 και πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση για τα πλέι-οφ!