Κάραγκερ: «Έχουν δίκιο»
Ο Τζέιμι Κάραγκερ τονίζει ότι κατανοεί την απογοήτευση των φιλάθλων για την ομάδα, αλλά πιστεύει ότι οι αποδοκιμασίες εν μέσω του αγώνα αποσυντονίζουν την ομάδα.

Τα «τρία λιοντάρια» δώσανε μία μετριότατη παράσταση που κατέληξε σε άλλη μία ισοπαλία. Αυτή τη φορά με την Αλγερία σε ένα ματς χωρίς γκολ και φάσεις. Η Αγγλία έφτασε έτσι τους δύο βαθμούς σε δύο αγώνες και το γιουχάρισμα από τις κερκίδες έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του, αφήνοντας μια πικρή γεύση στους διεθνείς.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ μπορεί να παρουσιάστηκε εκνευρισμένος από τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά ο Τζέιμι Κάραγκερ στη μικτή ζώνη έδειξε να έχει άλλη άποψη:
«Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Μετά το τέλος του αγώνα έχουν κάθε δικαίωμα να μας αποδοκιμάσουν. Ήρθαν από μακριά και πλήρωσαν για να μας δούνε. Έχουμε τους περισσότερους φιλάθλους κοντά μας από κάθε άλλη ομάδα και δημιουργούν μία φανταστική ατμόσφαιρα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ακόμη δρόμο μπροστά και συνεχίζουμε να παλεύουμε. Κανείς δεν είπε πως θα είναι εύκολα».






















