Κέρδη μεν, αλλά...
Κέρδη 59,7 εκατ. ευρώ παρουσίασε η Άρσεναλ στο εξάμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου, κάτι που αποδίδεται κυρίως στις πωλήσεις των Σεσκ Φάμπρεγας και Σαμίρ Νασρί.


Στο επίκεντρο της υπόθεσης των οικονομικών κανονισμών της Premier League βρίσκεται και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τις καταγγελίες να κάνουν λόγο για δεύτερο, ανεπίσημο συμβόλαιο που φέρεται να αύξανε σημαντικά τις συνολικές απολαβές του κατά την παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι.
Για την πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας του Nations League, η Σκωτία ήταν ανώτερη της Σλοβενίας, ωστόσο η σκληροτράχηλη άμυνα των φιλοξενούμενων και οι καίριες επεμβάσεις του Όμπλακ κράτησαν το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Η Λίβερπουλ αποχαιρέτησε την περσινή σεζόν τους Ρόμπερτσον και Σαλάχ ως ελεύθερους και ίσως χρειαστεί να το κάνει ξανά, με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της. Το όνομά του είχε ακουστεί πολύ και το καλοκαίρι, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ακόμη δεν του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης.
Ο δανεισμός του Ρονάλντ Αραούχο στη Λίβερπουλ έμοιαζε στην αρχή ως… στοίχημα, όμως εν τέλει, η απόδοσή του κάνει κάτι παραπάνω από χαρούμενο τον σύλλογο. Υπάρχει η προοπτική να γίνει κανονικά η μεταγραφή, αν και εφόσον οι «reds» δώσουν το ποσό, το οποίο έχει συμφωνηθεί με την Μπαρτσελόνα!