Η... ανατολή της νέας Sun

Ντεμπούτο στα περίπτερα έκανε σήμερα η εφημερίδα του ομίλου Μερντοχ  Sun on Sunday, η οποία αντικαθιστά τη News of the World.



Η... ανατολή της νέας Sun

O Ρουμπερτ Μέρντοχ  οδηγήθηκε στο κλείσιμο της News of The World μετά την εμπλοκή της στο σκάνδαλο των υποκλοπών και αυτή τη φορά υπόσχεται πως η νέα εφημερίδα του θα τηρήσει αυστηρά τον κώδικα δεοντολογίας, αλλά θα παραμείνει «ατρόμητη, ευθαρσής, σκανδαλιάρα και ευχάριστη» όπως ανέφερε το editorial με τίτλο «Ένας νέος ήλιος ανατέλλει σήμερα».  

O Αυστραλός μεγιστάνας επέβλεψε όλη τη διαδικασία της παραγωγής του πρώτου φύλλου της εφημερίδας και βρέθηκε και στα πιεστήρια την ώρα που τυπώνονταν τα πρώτα τρια εκατομμύρια αντίτυπα.

Η τιμή της Sun on Sunday θα είναι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου μισή λίρα, αναγκάζοντας την ανταγωνίστρια της Daily Star on Sunday να μειώσει επίσης την τιμή της.

Το βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδο της Sun on Sunday, είναι η αποκλειστική συνέντευξη της κριτικού του Britain’s got talent Αμάντα Χόλντεν, η οποία κινδύνευσε να χάσει την ζωή της όταν η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά για 40 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της γέννας της κόρης της το Γενάρη.