Μήνυμα… θανάτου από Σπιντ
Η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση του Γκάρι Σπιντ έχει ξεκινήσει με ταχείς ρυθμούς στις δικαστικές αίθουσες και το σημαντικότερο γεγονός της ημέρας ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στο κινητό της γυναίκας του, αλλά και ο καυγάς τους την προηγούμενη μέρα.

Ο Σπιντ έστειλε στη γυναίκα του ένα μήνυμα τέσσερις μέρες πριν το τραγικό περιστατικό, κάνοντας λόγο για αυτοκτονία. Ωστόσο η γυναίκα του επέμεινε ότι την επόμενη μέρα συνήλθε και είπε ότι θα κάνει τα πάντα τόσο για αυτή όσο και για τους δύο τους γιους.
Η Λουίζ μάλιστα στη συνέχεια αποκάλυψε ότι την προηγούμενη μέρα είχαν έναν καβγά για διάφορα καθημερινά πράγματα και όταν προσπάθησε να μπει το βράδυ στο σπίτι τα βρήκε όλα κλειδωμένα. Έτσι κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό της και το πρωί τον βρήκε κρεμασμένο στο γκαράζ, χωρίς να έχει αφήσει κανένα σημείωμα πουθενά.
Από τη μέρα που ο Γκάρι Σπιντ ανέλαβε τεχνικός στην εθνική Ουαλίας, ο γάμος τους έμοιαζε να περνά κρίση, με τη Λουίζ πάντως να επιμένει ότι δεν είχαν σημαντικά ζητήματα διαφωνιών, παρά μόνο καυγάδες για μικροπράγματα.






















