Με Εβρά στο «Άνφιλντ»!

Ούτε λόγος δεν γίνεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για απουσία του Πατρίς Εβρά από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ, στο «Άνφιλντ» για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γάλλος μπακ ήταν μαζί με τον Λουίς Σουάρες, πρωταγωνιστής στην υπόθεση με τη ρατσιστική επίθεση, αλλά δεν ανησυχεί για τυχόν αντιδράσεις.



Με Εβρά στο «Άνφιλντ»!

Η επίσκεψη των «κόκκινων διαβόλων» στο Μέρσεϊσαϊντ θα είναι η πρώτη μετά το επεισόδιο των Εβρά και Σουάρες, τον περασμένο Οκτώβριο! Ο Ουρουγουανός φορ της Λίβερπουλ είναι τιμωρημένος μετά την αποδοχής της ποινής των 8 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για τη ρατσιστική επίθεση στον Γάλλο μπακ της Γιουνάιτεντ, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στο επίκεντρο των αντιδράσεων των «κόκκινων» οπαδών.

Βέβαια, αυτό δεν δείχνει να τον επηρεάζει και όπως επιβεβαίωσε ο βοηθός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Μάικ Φίλαν, ο Εβρά θα παίξει κανονικά και θα τιμήσει το περιβραχιόνιο που φοράει στο μπράτσο του, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για το καλό της ομάδας. «Ο Πατρίς είναι ποδοσφαιριστής που πάνω απ’ όλα βάζει το συμφέρον του συλλόγου. Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, θα παίξει κανονικά. Ό,τι έγινε, έγινε. Μιλάμε για μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση και τίποτα άλλο» ανέφερε το «δεξί χέρι» του Σκοτσέζου τεχνικού της Γιουνάιτεντ.