Ίσως και… μίζες ο Ρέντναπ!

Αδιάσειστα στοιχεία εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης φοροδιαφυγής του Χάρι Ρέντναπ. Δύο κρυφές πληρωμές σε λογαριασμό του στο Μονακό αφορούν πιθανότατα η μία «ένα μπόνους χωρίς φόρο» και η άλλη «μπόνους-μίζα από τη μεταγραφή του Πίτερ Κράουτς»!



Ίσως και… μίζες ο Ρέντναπ!

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ και ο πρόεδρος της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μίλαν Μάνταριτς, βρέθηκαν κατηγορούμενοι για την εποχή που ήταν στην Πόρτσμουθ, ο πρώτος ως προπονητής και ο δεύτερος ως ιδιοκτήτης του συλλόγου. Ο Άγγλος τεχνικός εκείνη την εποχή άνοιξε λογαριασμό στο Μονακό με την ονομασία Rosie47, δηλαδή το όνομα του σκύλου του και την ημερομηνία γέννησής του (1947).

Στο λογαριασμό έγιναν δύο καταθέσεις. Η πρώτη 145.000 λιρών που αφορούν μπόνους του συμβολαίου του ώστε να μην φορολογηθούν και η δεύτερη δείχνει να σχετίζεται με την αγοραπωλησία και την άμεση μεταπώληση του Πίτερ Κράουτς. Η Πόρτσμουθ απέκτησε τον Άγγλο φορ 1,25 εκ λίρες από την ΚΠΡ και τον πούλησε 9 μήνες αργότερα 4,5 εκ λίρες στην Άστον Βίλα. Εκείνη τη μέρα μπήκαν στο λογαριασμό του 150.000 λίρες ξανά!

Το όλο θέμα με τη μίζα πάντως δύσκολα μπορεί να αποδειχτεί αφού από την πλευρά των δικηγόρων του θα τονιστεί ότι διατηρεί ποσοστό σε στυλ μπόνους από τις πωλήσεις παικτών και θα δικαστεί αποκλειστικά για προσπάθεια φοροδιαφυγής στις δύο αυτές περιπτώσεις.