Ο MVP της 22ης αγωνιστικής!(vid)

Άγχος και πίεση εξαφανίστηκαν χάρη σε αυτόν! Ο Αντόνιο Βαλένσια πέτυχε το πρώτο γκολ και συνέβαλε στη δημιουργία του δεύτερου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρωταγωνιστώντας στη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-1 επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», αποτέλεσμα με το οποίο διατηρήθηκε το -3 από την πρωτοπόρο Σίτι.  



Ο MVP της 22ης αγωνιστικής!(vid)

Ο 26χρονος μπακ έκοβε και έραβε στη δεξιά πτέρυγα των «κόκκινων διαβόλων» στο ντέρμπι του Λονδίνου και ήταν αυτός που έδωσε την πρώτη «ανάσα» στη Γιουνάιτεντ, ανοίγοντας το σκορ με δυνατή κεφαλιά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου του μεγάλου ντέρμπι, έπειτα από μαγική σέντρα του Ράιαν Γκιγκς!

Η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών είχε γίνει επιτακτική ευθύς εξ αρχής, αφού η Μάντσεστερ Σίτι είχε καταφέρει την τελευταία στιγμή του αγώνα με την Τότεναμ να πάρει το «τρίποντο» και να αποσπαστεί έστω και προσωρινά στο +6. Τα πράγματα μπορεί να ζόρισαν με το γκολ της ισοφάρισης από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όμως στο 82’ ακόμη μια έμπνευση του Βαλένσια θα ήταν καθοριστική. Διεισδύοντας από δεξιά και αλλάζοντας τη μπάλα με τον Παρκ, «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Γουέλμπεκ στο 82ο λεπτό για το τελικό 2-1 με το οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν επιτυχώς το κυνήγι των «πολιτών»!

Δείτε σε βίντεο το γκολ και την ασίστ του Βαλένσια:


szólj hozzá: A1-2M