Βάζει πλώρη για εθνική ο Ρούντι

Τις πιθανότητές του για την κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας από τον Φάμπιο Καπέλο θέλει να εξαντλήσει ο Τζον Ρούντι! Ο 25χρονος γκολκίπερ της Νόριτς που έχει εντυπωσιάσει κάτω από τα δοκάρια των «καναρινιών», αντιλαμβάνεται ότι ανοίγει η πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και βάζει πλώρη για να την περάσει!  



Βάζει πλώρη για εθνική ο Ρούντι

Η απόσυρση των Μπεν Φόστερ και Πολ Ρόμπινσον από την εθνική ομάδα της Αγγλίας, αφήνει τον Τζο Χαρτ χωρίς… ενισχύσεις στην εστία των «τριών λιονταριών» και το γεγονός δίνει ελπίδα στον Ρούντι που το περασμένο Σάββατο κατέβασε ρολά στη «λευκή» ισοπαλία της Νόριτς με την Τσέλσι!

«Είναι πολύ όμορφο όταν είσαι υποψήφιος για την εθνική ομάδα και σε παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός σου προπονητής, αλλά όλα εξαρτώνται από τις εμφανίσεις μου με τη Νόριτς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Θα είναι μεγάλη τιμή για εμένα και την οικογένειά μου να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο. Τον Ιούνιο παντρεύομαι και ίσως να καταφέρω με ένα σμπάρο δυο τριγώνια και να συνδυάσω την παρουσία μου στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας με… ταξίδι του μέλιτος» δήλωσε ο Ρούντι!