Μπαλοτέλι, τώρα και στα charts!(vid)

Έμπνευση για τη σύνθεση τραγουδιού με τον τίτλο «Why Always Me» άντλησε από τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο δημοφιλής ράπερ, Tinchy Stryder! Ασφαλώς, ο Ιταλός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν το σκέφτηκε και πολύ όταν του προτάθηκε η συνεργασία, για την οποία κυκλοφόρησε και μπλουζάκι με το σχετικό μότο!  



Μπαλοτέλι, τώρα και στα charts!(vid)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι χαρακτήρας ασυμβίβαστος! Θα κάνει το δικό του, είτε αυτό αρέσει στους άλλους, είτε όχι! Άλλες επιλογές αποδεικνύονται σωστές, άλλες απλά… καταστροφικές! Η τελευταία, ωστόσο, δείχνει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και φυσικά, τον φιλάνθρωπο χαρακτήρα του!

Όταν τον περασμένο Οκτώβριο σκόραρε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ» και φανέρωσε ένα μπλουζάκι με τη φράση «Why Always Me?», για «πικάρει» τους αντιπάλους του, έκλεψε τις εντυπώσεις και φυσικά, μονοπώλησε το ενδιαφέρον! Ωστόσο, δεν φανταζόταν τις διαστάσεις που θα έπαιρνε αυτή του η κίνηση, που έμεινε στα χρονικά…

Ο δημοφιλής ράπερ, Tinchy Stryder, εμπνεύστηκε από τον Μάριο Μπαλοτέλι και σύνθεσε ένα τραγούδι, φυσικά με τίτλο «Why Always Me», και το αποτέλεσμα, κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό! «Ο Μάριο είναι χαρακτήρας που έλειπε από την Πρέμιερ Λιγκ. Είναι καλόκαρδος και κάνει αρκετά καλά πράγματα. Είναι πραγματικά πολύ ωραίος τύπος και του αρέσει η μουσική» είπε ο Tinchy Stryder για τον Μπαλοτέλι, μαζί με τον οποίο έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο!

Τύπωσαν τη δημοφιλή, πλέον, φράση σε μπλουζάκι, το οποίο και θα διατεθεί από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς!

Απολαύστε το τραγούδι «Why Always Me»: