Συνεργασία προέδρων στην Μπάρτσα με στόχο τον Σεσκ

Ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ,   έπιασε δουλειά αμέσως μετά την εκλογή του  και  δήλωσε πως είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον απερχόμενο πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα  με σκοπό να πάρει  τον Φάμπρεγκας  από την Άρσεναλ.



Συνεργασία προέδρων στην Μπάρτσα με στόχο τον Σεσκ

 

Ο Ροσέλ θέλει να ξέρει από πρώτο χέρι σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις και για τον λόγο αυτό κάλεσε τον Λαπόρτα: «Όταν συναντηθούμε  ο Λαπόρτα θα μου εξηγήσει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τον Σεσκ. Αν είμαστε σε προχωρημένο επίπεδο και το τεχνικό τιμ θέλει τον ποδοσφαιριστή τότε, χωρίς αμφιβολία  θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις».

Ο Λαπόρτα θα παραμείνει στην ηγεσία των «μπλαουγκράνα» για ένα μήνα ακόμα και ο Ροσέλ θεωρεί πως μπορούν να αφήσουν στην άκρη τις όποιες προσωπικές τους διαφορές με στόχο να καταφέρουν να πάρουν στην Βαρκελώνη τον 23χρονο μέσο:« Μέχρι την 1η Ιουλίου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αν όμως χρειαστεί την βοήθεια της νέας διοίκησης για το κλείσιμο της μεταγραφής- ο Λαπόρτα- θα είμαι ο πρώτος που θα του την προσφέρει».

 

TAGS: