Football League Preview

Αγωνιστική δράση το Σάββατο σε όλα τα γήπεδα της Αγγλίας! Στη σκιά της Πρέμιερ Λιγκ, οι τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες ρίχνονται στη μάχη, με την κορυφή να είναι παντού ανοιχτή. Δείτε τα preview κάθε πρωταθλήματος στο england365.gr.



Football League Preview

Championship: 26η Αγωνιστική

Συνωστισμός στην κορυφή όπου τέσσερις ομάδες φλερτάρουν με τον τίτλο της Championship, αλλά ζητούμενο σαφώς είναι η άνοδος, οπότε έξω μένει μόνο μία. Ντέρμπι κορυφής δεν υπάρχει στην 26η αγωνιστική και οι τέσσερις αντίπαλοι θέλουν να ξεπεράσουν την κούραση και τον κακό τους εαυτό για να προχωρήσουν με νίκες.

Δείτε το preview της κατηγορίας

 

 

League One: 26η Αγωνιστική

Το ντέρμπι της αγωνιστικής για την 26η μέρα της League One δεν είναι άλλο από το ματς ανάμεσα στην τρίτη της βαθμολογίας Σέφιλντ Γουέντσντεϊ που υποδέχεται την πρωτοπόρο Τσάρλτον. Τις δύο ομάδες χωρίζουν πέντε βαθμοί και κερδισμένη θα προσπαθεί να βρεθεί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αν επικρατήσει εκτός έδρας της Μπέρι.

Δείτε το preview της κατηγορίας

 

 

League Two: 26η Αγωνιστική

Μάχη χωρίς αναπνοή για τους τρεις πρώτους της βαθμολογίας της League Two που απέχουν μεταξύ τους μόλις έναν βαθμό. Οι Σάουθεντ και Τσέλτεναμ ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και αντιμετωπίζουν Νορθάμπτον εκτός και Όλντεσρσοτ εντός αντίστοιχα, ενώ η πρωτοπόρος Κρόουλι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρίστον Ρόβερς.

Δείτε το preview της κατηγορίας