Το σκέφτεται σοβαρά για Αγγλία ο Ρέντναπ

Η ζωή στον πάγκο της Τότεναμ είναι αυτό που ονειρευόταν, αλλά ο Χάρι Ρέντναπ παραδέχεται ότι τον απασχολούν τα σενάρια ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας!  



Το σκέφτεται σοβαρά για Αγγλία ο Ρέντναπ

Ο 63χρονος προπονητής που οδηγεί τα «σπιρούνια» στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, απολαμβάνει τη δουλειά στο Λονδίνο!

Παρ’ όλα αυτά, ο Χάρι Ρέντναπ παραδέχτηκε ότι το δέλεαρ της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας στην εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά την αποχώρηση του Φάμπιο Καπέλο με την ολοκλήρωση του Euro 2012, είναι τεράστιο!

«Είμαι από τους ανθρώπους που δεν κοιτάζω στο μακρινό μέλλον. Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα είναι έτσι, την άλλη εβδομάδα θα είναι αλλιώς και πάει λέγοντας. Μπορεί να είσαι σπουδαίος μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, ωστόσο, μπορεί ξαφνικά να βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο. Αυτή τη στιγμή, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην Τότεναμ και υπάρχει μόνο η ομάδα μου στο μυαλό μου. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι θα σκεφτώ πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβω την Αγγλία, εφόσον μου προταθεί κάτι τέτοιο» ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή.