Πληρώνει την Τσέλσι ο Μούτου

14,3 εκ. λίρες ως αποζημίωση καλείται να πληρώσει ο Άντριαν Μούτου στην Τσέλσι αφού απορρίφθηκε σήμερα το πρωί η ένσταση που είχε υποβάλλει σε δικαστήριο της Ελβετίας για την υπόθεση κοκαϊνης στην οποία είχε εμπλακεί το 2004



Πληρώνει την Τσέλσι ο Μούτου
Το συμβόλαιο του Ρουμάνου επιθετικού είχε ακυρωθεί από τη Λονδρέζικη ομάδα το 2004 όταν είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Ο Μούτου δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι είχε κάνει χρήση κοκαϊνης, όμως η Τσέλσι δεν περίμενε την ομολογία του για να διακόψει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή.
 
Μετά την ποινή του, ο 30χρονος επιθετικός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Φιορεντίνα και είχε να αντιμετωπίσει το κυνηγητό της Τσέλσι, η οποία αποφάσισε να διεκδικήσει το ποσό των 14,5 εκ. λιρών από τον παίκτη. Ο Μούτου άσκησε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση αλλά έπειτα από σημερινή απόφαση δικαστηρίου της Ελβετίας, αυτή απορρίφθηκε και πλέον καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό στην αγγλική ομάδα.

TAGS: