Αρχίζει να ξοδεύει ο Χιουζ

Ένα σημαντικότατο μπάτζετ τόνισε ο Μαρκ Χιουζ ότι έχει διαθέσιμο στην ΚΠΡ για τον Ιανουάριο που θα του προσφέρει τη δυνατότητα να προσεγγίσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Πρώτος στόχος ο Νεντούμ Ονουόχα της Μάντσεστερ Σίτι.



Αρχίζει να ξοδεύει ο Χιουζ

Ο Χιουζ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας επειδή ο Τόνι Φερνάντες κατάφερε να τον πείσει για τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου και τη συνεχή του βελτίωση και αυτές οι υποσχέσεις θα αρχίσουν άμεσα να γίνονται πράξη.

Καθώς ο Χιουζ παρέθετε Συνέντευξη Τύπου κάνοντας λόγο για τη δυναμική της ΚΠΡ, η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε τις επίσημες επαφές με τη Σίτι για τον Ονουόχα. Ο 25χρονος Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ πέρυσι είχε καλή παρουσία στη Σάντερλαντ ως δανεικός. 

TAGS: