Τάσεις φυγής από Τζιοβάνι

Την επιθυμία του Τζιοβάνι Ντος Σάντος να αποχωρήσει αργά ή γρήγορα από την Τότεναμ φανέρωσε ο Χάρι Ρέντναπ. Ο Άγγλος προπονητής που δεν υπολογίζει τον νεαρό φορ και του έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες χωρίς να δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μίλησε για την πρόταση που απέρριψε ο παίκτης το καλοκαίρι και την επιστροφή στην Ισπανία.  



Τάσεις φυγής από Τζιοβάνι

«Για να είμαι ειλικρινής, ξέρω ότι θέλει να φύγει» είπε ο τεχνικός των Λονδρέζων για τον Μεξικανό άσο και συνέχισε: «Είχε μια πολύ συμφέρουσα, τόσο από οικονομικής άποψης, όσο και από προοπτικής το περασμένο καλοκαίρι από ομάδα της Ιταλίας, αλλά την απέρριψε. Θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει την καριέρα του. Έχει ταλέντο, αλλά πρέπει να δουλέψει περισσότερο και να φροντίσει για τη φυσική του κατάσταση».

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος αποκτήθηκε από την Τότεναμ το καλοκαίρι του 2008 έναντι 4,7 εκατ. λιρών, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Τον Μάρτιο του 2009 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ίπσουιτς, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Γαλατασαράι και Ράσινγκ Σανταντέρ.