Με την άμυνα κερδίζονται οι τίτλοι...

Γεια σε όλους. Είμαι φίλος της Arsenal και είμαι της άποψης ότι πιο απαραίτητος είναι ένας κεντρικός αμυντικός τη δεδομένη στιγμή παρά ένας επιθετικογενής παίκτης.



Με την άμυνα κερδίζονται οι τίτλοι...

Αρχικά, είμαι και γω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του βασιλιά στο σπίτι του.Ο Τιερί παρά τα χρόνια που πέρασαν παραμένει ένας ικανότατος επιθετικός. Ναι μεν δεν έχει την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα, την ευκινησία και τις αντοχές που είχε στην πρώτη θητεία του στην ομάδα, αλλά η τεχνική, η δεινότητα του σκόρερ και το καλό δεξί πόδι βρίσκονται ακόμα στο οπλοστασιό του. Αν και η συμμετοχή του θα είναι βραχύβια, ελπίζω να είναι αντάξια του επιπέδου αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή.


Έπειτα, θέλω να αναφερθώ στην γνώμη του φίλου Αχιλλέα για τον Όουεν.Ο Όουεν δεν είναι αυτός που γνωρίσαμε με τη φανέλα της Liverpool στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 90' και στις αρχές του 00'.Δεν είναι πια ταχύς και εκρηκτικός, καθώς δεν είναι πια ούτε 18 ούτε 25 χρονών.Πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 32.Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα.Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ιστορικό που έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής με τους τραυματισμούς.Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Βενγκέρ αυτή τη στιγμη είναι ακόμα ένας παίκτης με ευπάθεια στους τραυματισμούς.

Τέλος, μιας και έχουμε μπει στο μεταγραφικό κλίμα της περιόδου, γνώμη μου είναι πως πρώτα πρέπει να κινηθεί η ομάδα για ένα κεντρικό αμυντικό και οχι για στράικερ.Δε μπορώ να βλέπω το σκουπόξυλο τον Μερτεζάκερ να μη μπορεί να καθαρίσει ούτε τις ψηλές μπαλιές όντας 2 μετρα.Πολλοί υπάρχουν στο νησί που εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.Ο Cahill της Μπολτον, o Steven Taylor της Νιουκαστλ ή ο Jagielka της Εβερτον μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.Επίσης, αν και δεν έπαιξε φέτος, καλός ειναι και ο Alex της Τσελσι ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

Πάρις Δαπόλας

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)

TAGS: