Στα δικαστήρια και ο Σουάρες!

Το δρόμο του Τζον Τέρι είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει και ο Λουίς Σουάρες! Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ που τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές για την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Πατρίς Εβρά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ενδέχεται να παρουσιαστεί και στα πολιτικά δικαστήρια!  



Στα δικαστήρια και ο Σουάρες!

Το περιστατικό που έχει αποφέρει τη βαρύτατη «καμπάνα» στον Σουάρες και το σκεπτικό της απόφασης της FA, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, όπως ακριβώς είχε γίνει και με την περίπτωση του Τζον Τέρι, στον οποίο λίγο αργότερα ασκήθηκε δίωξη και την 1η Φεβρουαρίου θα βρεθεί ενώπιων του δικαστηρίου!

Έτσι, λοιπόν, εφόσον η αστυνομία ενεπλάκη και στην υπόθεση του Σουάρες, εάν η έκθεση των 115 σελίδων την οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα, ενδέχεται η υπόθεση να ακολουθήσει τη νομική οδό και να παραπεμφεί αρχικά στη CPS και έπειτα, ανάλογα με τη δική της κρίση και την άσκηση δίωξης, να οδηγήσει τον Σουάρες στο δικαστήριο. 

Η Λίβερπουλ έλαβε και αυτή το σκεπτικό της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον διεθνή φορ και έχει διορία μέχρι τη 13η του μηνός προκειμένου να ασκήσει έφεση και να διεκδικήσει πιθανή μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή. Ασφαλώς, οι «κόκκινοι» ρισκάρουν και με πιθανή αύξηση των αγωνιστικών της τιμωρίας του Σουάρες, αφού πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος σε τέτοιες υποθέσεις, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι τα στοιχεία ενοχής του κατηγορούμενου δεν χωρούν αμφισβήτησης!

Η έκθεση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας για το συμβάν που έλαβε χώρα στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «¶νφιλντ», στις 15 Οκτωβρίου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια διάψευσης από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει εφτά φορές τη λέξη «νέγρος» και αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που θέλει τη Λίβερπουλ να αποδέχεται την απόφαση της FA…