Ανασκόπηση 2011: Καλύτερη Ευρωπαία εκπρόσωπος

Το 2011 βαδίζει προς τον …πάγκο και είναι έτοιμο να δώσει τη θέση του στο 2012, στον …αγωνιστικό χώρο. Το www.england365.gr σας καλεί να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να ψηφίσετε τι ξεχώρισε στη χρονιά που φεύγει. Μετά την ψηφοφορία για τη χειρότερη μεταγραφή, σειρά παίρνει η καλύτερη εκπρόσωπος στην Ευρώπη.



Ανασκόπηση 2011: Καλύτερη Ευρωπαία εκπρόσωπος

Από τις 23 Δεκεμβρίου, έως και το τέλος του έτους, διαφορετικές κατηγορίες είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτόν και αυτούς που διέπρεψαν. Αλλά και που απογοήτευσαν.

Σήμερα, Παρασκευή, συνεχίζουμε με την καλύτερη ευρωπαία εκπρόσωπο του 2011.

Δείτε περισσότερα στο poll του www.england365.gr

 

Μαν.Γιουνάιτεντ: Οι πρωταθλητές Αγγλίας έφτασαν πέρυσι εύκολα για ακόμη μία φορά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου και ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα. Τη φετινή σεζόν πάντως υπέστησαν αποκλεισμό σοκ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα συνεχίζουν στο Europa.

Μαν.Σίτι: Η Σίτι τον Φεβρουάριο αντιμετώπισε τον Άρη και τον απέκλεισε στους «32» του Europa League, αλλά έπειτα γνώρισε τον αποκλεισμό το Μάρτιο στους «16» κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Φέτος αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει στο Europa.

Τότεναμ: Η πρωτάρα πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας περάσει από τους ομίλους συνέχισε στη διοργάνωση το 2011 αποκλείοντας αρχικά στους «16» τη Μίλαν, αλλά στους «8» δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος παραμέλησε το Europa League και αποκλείστηκε από τον όμιλο.

Τσέλσι: Οι Λονδρέζοι στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το Φεβρουάριο απέκλεισαν την Κοπεγχάγη, αλλά  γνώρισαν τον αποκλεισμό στους «8» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φέτος τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και συνεχίζουν κόντρα στη Νάπολι το νέο έτος.

Άρσεναλ: Οι «κανονιέρηδες» ήταν άτυχοι στην κλήρωση των «16» και αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχοντας παράπονα για τη διαιτησία. Φέτος πέρασαν πρώτοι από τον όμιλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και κληρώθηκαν με τη Μίλαν στη νοκ-άουτ φάση.