Ανασκόπηση 2011: Καλύτερη μεταγραφή

Το 2011 βαδίζει προς τον …πάγκο και είναι έτοιμο να δώσει τη θέση του στο 2012, στον …αγωνιστικό χώρο. Το www.england365.gr σας καλεί να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να ψηφίσετε τι ξεχώρισε στη χρονιά που φεύγει. Μετά την ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ, σειρά παίρνει η καλύτερη μεταγραφή.



Ανασκόπηση 2011: Καλύτερη μεταγραφή

Από τις 23 Δεκεμβρίου, έως και το τέλος του έτους, διαφορετικές κατηγορίες είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτόν και αυτούς που διέπρεψαν. Αλλά και που απογοήτευσαν.

Σήμερα, Τετάρτη, συνεχίζουμε με την καλύτερη μεταγραφή του 2011.

Δείτε περισσότερα στο poll του www.england365.gr

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι): Μπορεί η Τσέλσι να ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον Αργεντινό επιθετικό, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που έβαλε το …γενναιόδωρο ποσό στην επιταγή και απέκτησε τον «Κουν». Ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα, πριν έρθει η –φυσιολογική για την εποχή και για τις συνθήκες- πτώση στο σκοράρισμα. Τα νούμερα στη διάθεσή σας για …πονοκέφαλο: 17 εμφανίσεις, 15 γκολ, 5 ασίστ.

 

Χουάν Μάτα (Τσέλσι): Η Άρσεναλ τον …γλυκοκοίταξε, η Τσέλσι τον «φλέρταρε» και τον «έριξε»! Ο Χουάν Μάτα έχει …δέσει για τα καλά στο ρόστερ της νέας του ομάδας και αποτελεί, ήδη, το νέο αγαπημένο πρόσωπο στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τα 6 γκολ του δεν είναι το νούμερο που θα τρελάνει, οι 9 ασίστ του, όμως, είναι!

 

Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ): Έχει καταφέρει μέσα σε 11,5 μήνες να γίνει το αγαπημένο παιδί στις κερκίδες του «Άνφιλντ» και έχει κάνει τους φίλους των «κόκκινων» να μη δέχονται …μύγα στο σπαθί τους, αν κάποιος πει κακή κουβέντα για τον Ουρουγουανό επιθετικό. Τα 7 γκολ και οι 8 ασίστ στο περυσινό δεύτερο μισό της σεζόν ήταν το «πρόγευμα» και τα 8 γκολ και οι 6 ασίστ είναι το –μέχρι στιγμής- κυρίως πιάτο. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι τα ρήγματα που προκαλεί στις αντίπαλες άμυνες, με τις κινήσεις του με ή χωρίς την μπάλα.

 

Σκοτ Πάρκερ (Τότεναμ): Η μισή Πρέμιερ τον ήθελε, καμία ομάδα –ωστόσο- δεν κατέθετε πρόταση για την αγορά του. Ο ίδιος δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ με τη Γουέστ Χαμ και αναγκάστηκε να περιμένει τις τελευταίες ημέρες για να βρεθεί η ομάδα που θα τον αγοράσει. Στην εθνική Αγγλίας έγινε …συχνός επισκέπτης και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» βασικός. Η απόδοσή του κάνει το –μέχρι το καλοκαίρι καυτό όνομα- Λούκα Μόντριτς να ξεθωριάζει και ο ίδιος ελπίζει σε παρουσία του στο Euro 2012.

 

Ντεμπά Μπα (Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ): Ο 26χρονος Σενεγαλέζος άφησε τη Γερμανία για το Νησί και εκεί δείχνει να …στεριώνει. Πρώτα η Γουέστ Χαμ, μετά η Νιούκαστλ και ο διεθνής επιθετικός μετρά, ήδη, 21 γκολ σε 29 εμφανίσεις.