Ανασκόπηση 2011: Καλύτερο παιχνίδι

Το 2011 βαδίζει προς τον …πάγκο και είναι έτοιμο να δώσει τη θέση του στο 2012, στον …αγωνιστικό χώρο. Το www.england365.gr σας καλεί να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να ψηφίσετε τι ξεχώρισε στη χρονιά που φεύγει. Η ψηφοφορία συνεχίζεται για τέταρτη μέρα κι εσείς επιλέγετε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς!  



Ανασκόπηση 2011: Καλύτερο παιχνίδι

Από τις 23 Δεκεμβρίου, έως το τέλος του έτους, διαφορετικές κατηγορίες είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτός και αυτούς που διέπρεψαν. Αλλά και που απογοήτευσαν.

Σήμερα, Δευτέρα, συνεχίζουμε με το καλύτερο παιχνίδι του 2011.

Δείτε περισσότερα στο poll του www.england365.gr

5/2/2011 Νιούκαστλ – Άρσεναλ 4-4 Η απόλυτη ηδονή για τη Νιούκαστλ, η πιο μεγάλη καταστροφή για την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ 4-0, αλλά είδαν τις «καρακάξες» του Τζόι Μπάρτον, του Κέβιν Νόλαν και της παρέας τους να μην το βάζουν κάτω και να ισοφαρίζουν για να πάρουν έναν χρυσό βαθμό!

20/4/2011 Τότεναμ – Άρσεναλ 3-3 Ακόμη ένα ματς το οποίο «γύρισε» από το πουθενά! «Θύμα» και πάλι η Άρσεναλ που απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά τα «σπιρούνια» με τη συμβολή του εκπληκτικού Φαν ντερ Φάαρτ υποχρέωσαν το σύνολο του Βενγκέρ σε απώλεια βαθμών, διαμορφώνοντας το 3-3 σε ένα ματς που συγκλόνισε!

28/8/2011 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 8-2: Οι Πρωταθλητές βρήκαν απέναντί τους μια Άρσεναλ σε… μαύρα χάλια, με τον Αρσέν Βενγκέρ να επιλέγει αναγκαστικά αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας και να κρύβει ντροπιασμένος το πρόσωπό του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κέρδισε απλά, δεν επιβλήθηκε, δεν κυριάρχησε, αλλά διέλυσε την αντίπαλό της με τελικό σκορ 8-2!

28/8/2011 Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-5 Από τις μέρες που θέλει να ξεχάσει ο Χάρι Ρέντναπ και μια από τις πολλές φετινές στιγμές χαράς για τη Σίτι. Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα είχαν περάσει σαν… σίφουνας από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με το τελικό 5-1 να αποδεικνύει του λόγου το αληθές και τον Σέρχιο Αγουέρο να ανελλιπώς.

29/10/2011 Τσέλσι – Άρσεναλ 3-5 Από τη στιγμή που ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποφάσισε να πάρει την Άρσεναλ στις πλάτες του, οι «κανονιέρηδες» είναι άλλη ομάδα. Εντυπωσιακή, ουσιαστική και με αρχή, μέση και τέλος, το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ κατάφερε να σημειώσει μια εκπληκτική νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έστω κι αν στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1!

TAGS: