Μπάρι, ο τέλειος μέσος

Η «ραχοκοκαλιά» που θα ήθελε να έχει κάθε ομάδα! Ο Γκάρεθ Μπαρι, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Τζόλεον Λέσκοτ, είναι ο μέσος που θα ήθελε να έχει κάθε ομάδα και δίπλα στον οποίο θα ήθελε να παίξει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής.  



Μπάρι, ο τέλειος μέσος

Ο Γκάρεθ Μπάρι είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Σίτι που θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ και μαζί με τους Σίλβα, Αγουέρο, Μμπαλοτέλι, Τουρέ και Χαρτ θεωρούνται οι πρωτεργάτες της μέχρι στιγμής επιτυχίας.

Ο Λέσκοτ, έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του, με την ευχή να συνεχίσει να καθοσηγεί άρτια τους «πολίτες» και φυσικά, να βοηθήσει στη διατήρησή τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Ο Γκάρεθ έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή, τόσο στον σύλλογο, όσο και στην εθνική ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής που κερδίζει τον σεβασμό, είναι συνεπής, δεν βρίσκεις εύκολα λόγια για να περιγράψεις όλα όσα κάνει και πραγματικά, είναι παίκτης δίπλα στον οποίο θέλουν όλοι να αγωνιστούν και να συνεργαστούν μαζί του. Δεν έχει αλλάξει καθόλου σε καμία στιγμή. Θέλει πάντα να συμβάλει καθοριστικά και είναι ο κρίκος ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι αυτός που καθορίζει τη λειτουργία της ομάδας και βρίσκεις τις ισορροπίες» δήλωσε ο Λέσκοτ.