Ανασκόπηση 2011: Καλύτερος παίκτης

Το 2011 βαδίζει προς τον …πάγκο και είναι έτοιμο να δώσει τη θέση του στο 2012, στον …αγωνιστικό χώρο. Το www.england365.gr σας καλεί να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να ψηφίσετε τι ξεχώρισε στη χρονιά που φεύγει.  



Ανασκόπηση 2011: Καλύτερος παίκτης

Από τις 23 Δεκεμβρίου, έως και το τέλος του έτους, διαφορετικές κατηγορίες θα είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτόν και αυτούς που διέπρεψαν. Αλλά και που απογοήτευσαν.

Η αρχή γίνεται με τον καλύτερο παίκτη του 2011. Δείτε περισσότερα στο poll του www.england365.gr

 

Ρόμπιν Φαν Πέρσι: Με 34 γκολ μέσα στο χρόνο που φεύγει, ο Ολλανδός άσος κρατά ακόμη όρθια την Άρσεναλ. Μάλιστα, ο Φαν Πέρσι έχει αναδειχθεί σε ηγέτη της ομάδας, ειδικά από την στιγμή που οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί αποχώρησαν από το σύλλογο.

Γουέιν Ρούνεϊ: Διαχρονική αξία. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του και με τα γκολ του την βοήθησε στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Άξια αναφοράς  η ωριμότητα στο παιχνίδι του, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να τον χρησιμοποιεί ακόμη και στη μεσαία γραμμή.

Τζο Χαρτ: Η χρονιά της καθιέρωσης. Ο τερματοφύλακας της Σίτι πήρε φανέλα και γάντια βασικού τόσο στο σύλλογό του, όσο και στην εθνική Αγγλίας. Ετών, μόλις, 24.

Λουίς Σουάρες: Μπορεί να κόστισε σχεδόν τα μισά χρήματα από τον Άντι Κάρολ, ωστόσο η απόδοσή του … η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με αυτή του Άγγλου επιθετικού. Ο Ουρουγουανός άσος έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο παιδί στο «Άνφιλντ», ενώ ανακηρύχθηκε και κορυφαίος παίκτης του Κόπα Αμέρικα.

Σκοτ Πάρκερ: Η παρουσία του με τη Γουέστ Χαμ έκανε όλες τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να ενδιαφέρονται για αυτόν και τον Χάρι Ρέντναπ ευτυχισμένο που κατάφερε να τον έχει στην Τότεναμ. Φυσικά, είναι βασικός στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».   

TAGS: