κόντρα στην Τότεναμ, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Ο αρχηγός της Τσέλσι ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και με την απόκρουσή του στα τελευταία βοήθησε τους «μπλε» να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.
"/>
κόντρα στην Τότεναμ, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Ο αρχηγός της Τσέλσι ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και με την απόκρουσή του στα τελευταία βοήθησε τους «μπλε» να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.
"/>
Τέρι, ο αρχηγός!
ENGLAND365 23.12.2011 | 10.31
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την απόδοση του Τζον Τέρι, κόντρα στην Τότεναμ, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Ο αρχηγός της Τσέλσι ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και με την απόκρουσή του στα τελευταία βοήθησε τους «μπλε» να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.
Μάλιστα, για τον Πορτογάλο τεχνικό η απόδοση του Τέρι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, από την στιγμή που ο Άγγλος αμυντικός είχε μάθει μόλις 24 ώρες πριν το παιχνίδι την απόφαση των Αρχών για το περιστατικό με τον Άντον Φέρντιναντ.
«Οι εμφανίσεις του, η συγκέντρωσή του και γενικά η στάση του έχουν αυξηθεί από την στιγμή που έμαθε τα νέα. Ήταν μεγάλη ευκαιρία αυτή που έχασε η Τότεναμ και ο Τέρι μας βοήθησε πολύ σε αυτή τη φάση», τόνισε ο τεχνικός των «μπλε» για τη φάση στα τελευταία λεπτά, με τον Τέρι να διώχνει σε κόρνερ του σουτ του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.
newstrack
23.04.2026 | 21:01
Μεγάλος εκνευρισμός του Μπουκάγιο Σάκα με τους γιατρούς της Άρσεναλ, πριν από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά, ο Αρτέτα δεν ρίσκαρε, έκανε την επιλογή του και ο Άγγλος επιστρέφει για το ματς με τη Νιούκαστλ!
23.04.2026 | 19:00
Ο αρχηγός της Τσέλσι παραμένει ο Ρις Τζέιμς, αλλά όσο αυτός απουσιάζει, το περιβραχιόνιο πηγαίνει στον Έντσο. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Φερνάντες έχει τεράστια υποστήριξε στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι, με το έγκριτο «Athletic» να κάνει λόγο για πραγματικό ενδιαφέρον!
23.04.2026 | 17:38
Σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζει να συμβαίνει και προφανώς είχε σημειωθεί και με τον Έντσο Μαρέσκα, αυτή τη φορά οι παίκτες της Τσέλσι δεν αντέδρασαν καθόλου στην είδηση της απόλυσης του Λίαμ Ροζίνιορ!
23.04.2026 | 16:10
Οι Ιταλοί αναφέρουν πως αν ο Άλισον αποφασίσει να πάρει τον δρόμο προς το Τορίνο το φετινό καλοκαίρι για να υπηρετήσει τη Γιουβέντους, τότε εκείνη θα φροντίσει και για την επόμενη μέρα στην εστία των «κόκκινων» με τον … Ντι Γκρεγκόριο!