Κανονικά το Τσέλσι – Φούλαμ

Ανεπηρέαστο θα παραμείνει το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Φούλαμ για τη Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ, το μεσημέρι της Δευτέρας! Όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα διεξαχθεί κανονικά, παρά την απεργία που έχει εξαγγελθεί από τους οδηγούς των τρένων και το κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο του Λονδίνου!  



Κανονικά το Τσέλσι – Φούλαμ

Το δίκτυο του Μετρό θα παραλύσει στην αγγλική πρωτεύουσα, κάτι που συνεπώς θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στον τρόπο προσέγγισης στο γήπεδο της Τσέλσι. Φυσικά, θα οδηγήσει πολλούς από τους φίλους της ομάδας να το ξανασκεφτούν για να αντέξουν την ταλαιπωρία και να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους.

Οι διοικήσεις των «μπλε» και των «cottagers», με γνώμονα το συμφέρον των οπαδών και την πρόθεση να μην υπάρξει αναβολή του αγώνα, αποφάσισαν να διεξαχθεί κανονικά η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της Boxing Day.

Μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωσή της, η Τσέλσι ενημερώνει τους φίλους της για τη συχνότητα και τις διαδρομές των μεταφορικών Μέσων, την προσεχή Δευτέρα, καλώντας τους βέβαια να μεριμνήσουν για να βρεθούν στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» όσο το δυνατόν νωρίτερα και να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία.