Πάλι τα ίδια ρέφερι;

Δεν ξέρω αν έχει κάτι με την Αρσεναλ ο συγκεκριμένος διαιτητής και δεν με ενδιαφέρει. Σε κάθε ματς, όμως που ορίζεται για να παίξει ματς των ''κανονιέρηδων'' κάτι παθαίνει και τα βλέπει όλα αντίθετα, δηλαδή προς όφελος της αντιπάλου ομάδας.



Πάλι τα ίδια ρέφερι;

(κείμενο αναγνώστη)

Εγώ, αν ήμουν Βενγκέρ θα έκανα αυτό ακριβώς που έκανε κι ο Ρέντναπ στο προηγούμενο ματς της Τότεναμ, δηλαδή να ζητήσει να μην ξαναδιαιτητεύσει αγώνα της ομάδας του ο αντίστοιχος ρεφ στην αναμέτρηση των «σπιρουνιών» με τη Στόουκ. Ας ξυπνήσουμε λίγο. Εμάς μάς σφάζουν και λέμε κι ευχαριστώ. Δεν παίζετε στη Μπόλτον, κύριοι, στην Άρσεναλ παίζετε πάρτε το χαμπάρι. Διαμαρτυρηθείτε λίγο δεν θα σάς στοιχίσει σε τίποτα. Αν δεν σηκώσετε κεφάλι και δεν αντιδράτε πάλι τα ίδια θα σας κάνουν. Πάμε, όμως να δούμε τα μαγειρέματα του Ντόουντ.

Ξεκινάει το παιχνίδι ήρεμα κι ωραία και πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά αγώνα βγάζει κίτρινη στον Σονγκ στο πρώτο μαρκάρισμά του (!) στη μέση του γηπέδου! Για να καταλάβω, γιατί να δείξει κίτρινη κάρτα στο 10ο λεπτό και να νευριάσει και να αγχώσει -τον αμυντικό μας μέσο είναι σημαντικό, ο παίκτης που κάνει τα περισσότερα φάουλ σε κάθε ματς- τον Σονγκ από την αρχή; Στη συνέχεια ο ρέφερι (;) δεν καταλογίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κόλο Τουρέ πάνω στον Ράμσει στο ύψος της μικρής περιοχής με αποτέλεσμα να μην δείξει πέναλτι και να μην αποβάλλει τον Ιβοριανό. Και το αποκορύφωμα, προς το τέλος του ματς, ο Ρίτσαρντς ίσα που δεν μπλοκάρει τη μπάλα μέσα στη περιοχή του Χαρτ αλλά αυτός, αν και γίνεται μπροστά του η φάση δεν δίνει πέναλτι.

Γίνεται ο γελοίος αυτός άνθρωπος να μην ξανασφυρίξει ματς της Αρσεναλ; Μα οχι, βέβαια, πώς θα γίνει αυτό, αν το πω μόνο εγώ; Αν οι παίκτες και ο προπονητής θέλουν τέτοια μεταχείριση τότε ok.

Y.Γ: Δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα ''μαγικά'' πράγματα από διαιτητές, υπάρχουν κι αλλού...

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)