Ο MVP της 16ης αγωνιστικής!(vid)

Αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Διανύει την καλύτερη ποδοσφαιρική του σεζόν. Βοήθησε τη Μάντσεστερ Σίτι να διατηρηθεί στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά και το ντέρμπι με την Άρσεναλ. Ο Νταβίντ Σίλβα κρύβει πάντα έναν άσο στο μανίκι και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, τον φανέρωσε για να κερδίσει τον τίτλο του MVP!  



Ο MVP της 16ης αγωνιστικής!(vid)

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, πραγματικός «δαίμονας» στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτός που καθόρισε την τύχη του μεγάλου ντέρμπι στο «Etihad» κόντρα στους «κανονιέρηδες». Σκόραρε στο 53ο λεπτό και χάρισε τους τρεις βαθμούς στη Σίτι, που δεν έμεινε να βλέπει για πολύ τη Γιουνάιτεντ να απολαμβάνει την πρωτιά και την έστειλε και πάλι να… βλέπει την πλάτη της!

Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Νταβίντ Σίλβα, έτρεξε, μάρκαρε, δημιούργησε και «ζάλισε» την αντίπαλη άμυνα για να βάλει και το όνομά με μεγάλα γράμμα στον πίνακα των σκόρερ! Το γκολ που πέτυχε, μπορεί να αποτελέσει και μια τέλεια απόδειξη για τη φετινή αντοχή της Μάντσεστερ Σίτι όταν η πίεση γίνεται αφόρητη και ειδικά με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την Άρσεναλ, για τη 16η «στροφή» του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Η πρωτιά της Γιουνάιτεντ μετά τη δίκη της νίκη (2-0) στην έδρα της ΚΠΡ, έφερε τους «πολίτες» σε μια πρωτόγνωρη θέση για αυτούς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με τη δεύτερη θέση, παρά μόνο για λίγες ώρες. Όσες χρειάστηκε να μεσολαβήσουν από τη λήξη του παιχνιδιού στο «Λόφτους Ρόουντ», μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο «Etihad».

Δείτε το γκολ του Νταβίντ Σίλβα κόντρα στην Άρσεναλ:


szólj hozzá: M1-0A