Εκδικάζεται η υπόθεση του Σουάρες!

Με άκρα μυστικότητα ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης του Λουίς Σουάρες γύρω από την κατηγορία που του απευθύνθηκε και αφορά τη ρατσιστική επίθεση στον Πατρίς Εβρά! Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «Guardian», ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ θα γνωρίζει για την τιμωρία του σε διάστημα δύο ημερών!  



Εκδικάζεται η υπόθεση του Σουάρες!

Η υπόθεση εκδικάζεται από την αρμόδια αρχή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, με τους δύο εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν τα πειστήριά τους προκειμένου να πείσουν για τους αληθείς ισχυρισμούς τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 15 Οκτωβρίου στο «Άνφιλντ», κατά τη διάρκεια του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η FA, έπειτα από τις απολογίες των δύο παικτών απηύθυνε την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» που μπορεί να ξεπεράσει και τις έξι αγωνιστικές!

Ο Ουρουγουανός, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του παραδέχθηκε ότι αντάλλαξε «γαλλικά» με τον Γάλλο μπακ των «κόκκινων διαβόλων». Όσον αφορά, όμως, τη λέξη με την οποία ένιωσε προσβεβλημένος ο Εβρά, ο Σουάρες υποστήριξε ότι τουλάχιστον στη Λατινική Αμερική, δεν αποτελεί ύβρη και πόσω μάλλον, δεν εμπεριέχει ρατσιστικό περιεχόμενο.