Δεύτερο διαιτητή προτείνει ο Ρέντναπ!

Τα διαιτητικά λάθη στην ήττα της Τότεναμ από τη Στόουκ στο «Μπριτάνια» φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον τεχνικό των Λονδρέζων, Χάρι Ρέντναπ, να προχωρήσει σε μια καινοτόμο πρόταση.



Δεύτερο διαιτητή προτείνει ο Ρέντναπ!

Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την άποψη πως δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα η παρουσία και δεύτερου διαιτητή στον αγωνιστικό χώρο καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μειώνονταν σε μεγάλο βαθμό τα λάθη στη διάρκεια των αγώνων.

«Ξέρω πως αυτό μπορεί να μην με κάνει αρεστό στους συναδέλφους μου, ωστόσο θεωρώ πως θα έπρεπε να εξεταστεί η πιθανότητα παρουσίας και ενός δεύτερου διαιτητή στους αγώνες.  Η δουλειά των διαιτητών είναι πολύ δύσκολη και με αυτό τον τρόπο ίσως να υπήρχαν λιγότερα λάθη σε πολλά ματς. Είναι άνθρωποι και τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά αν υπήρχαν δύο σε κάθε παιχνίδι τότε η πιθανότητα μιας λάθους απόφασης θα μειωνόταν» έγραψε στη στήλη του στη «Sun» ο τεχνικός της Τότεναμ.