Ά-μεση δράση στη Γιουνάιτεντ

Η ευπαθής σε τραυματισμούς μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το μεγαλύτερο φετινό πρόβλημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σύμφωνα με την παλιά δόξα της ομάδας, Νίκι Μπατ.



Ά-μεση δράση στη Γιουνάιτεντ

Ο Σκωτσέζος τεχνικός βλέπει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες του να τίθενται νοκ-άουτ και κυρίως όσοι αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου. Εκεί στάθηκε και ο Μπατ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Σερ Άλεξ θα προχωρήσει σε μεταγραφές όταν το κρίνει σωστό. Πάντα κοιτά να ενδυναμώσει το ρόστερ. Τα προβλήματα υπάρχουν κυρίως στη μεσαία γραμμή. όλα τα προηγούμενα χρόνια πάντα ήταν εμφανές ποια ήταν η καλύτερη τετράδα για τη μεσαία γραμμή. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, όμως υπάρχουν καλοί παίκτες στο ρόστερ. Και ο Σερ Άλεξ επιθυμεί να έχει ένα σταθερό κέντρο, αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί των Φλέτσερ, Κλέβερλεϊ, Άντερσον και όσων αγωνίζονται εκεί, δεν του το επιτρέπουν».