Football League Preview

Σε πλήρη δράση συνεχίζουν όλες οι ποδοσφαιρικές κατηγορίες στην Αγγλία, έστω και στη σκιά της Πρέμιερ Λιγκ. Το england365.gr σας δίνει την εικόνα της αγωνιστικής ημέρας για τις τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Football League.



Football League Preview

Championship: 21η Αγωνιστική

Σεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα η Σαουθάμπτον που θέλει να επανέλθει στις νίκες στο εντός έδρας ματς με την Μπλάκπουλ για να παραμείνει στην κορυφή της Championship με το πέρας της 21ης Αγωνιστικής. Δϋο βαθμούς πιο πίσω η Γουέστ Χαμ που δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέντινγκ.

Δείτε το preview της κατηγορίας

 

League One: 20η Αγωνιστική

Εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης Αγωνιστικής της League One για τις πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Η πρώτη Τσάρλτον έχοντας αέρα 7 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογία φιλοξενείται από τη Γουόλσολ, την ώρα που η δεύτερη Σέφιλντ Γουέντ. αγωνίζεται στην έδρα της Όλνταμ.

Δείτε το preview της κατηγορίας

 

League Two: 20η Αγωνιστική

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της League Two. Δοκιμασίες με ντέρμπι για τις δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας που συγκατοικούν στην κορυφή. Η Σάουθεντ αγωνίζεται στην έδρα της τρίτης στον πίνακα Τσέλτεναμ, την ώρα που η Κρόουλι υποδέχεται τη μαχητική Μπέρτον που βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Δείτε το preview της κατηγορίας