Πάλι τα ίδια!

Αυτός ο άνθρωπος θα μας τρελάνει, δεν υπάρχει περίπτωση! Έχει διαθέσιμο μόνο ένα αριστερό μπακ μετά τον τραυματισμό του Κίεραν Γκιμπς, τον Αντρέ Σάντος και πήγε και τον έβαλε χθες! Σε ένα αδιάφορο ματς πήγε κι έβαλε τον βασικό -και μοναδικό- του μπακ με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί και να μείνει εκτός για δυο μήνες!



Πάλι τα ίδια!

Και τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο γίγαντας; ''Εχουμε τον Βερμάελεν να παίξει εκεί''! Μάς κοροιδεύει,δεν εξηγείται αλλιώς το πράγμα.

Παρεμπιπτόντως έβαλε βασικό ΚΑΙ τον Βερμάελεν! Τον καλύτερό μας κεντρικό αμυντικό δηλαδή. Αν τρυματιζόταν κι αυτός τι θα έκανε μετά δεν ξέρω.Οσον αφορά τους υπόλοιπους, ελπίζω να κατάλαβαν όλοι τι εστί Αντρέι Αρσάβιν και Μαρουάν Σαμάκ. Αξίζουν αυτοί οι δυο να παίζουν στην Αρσεναλ; Ο Σαμάκ δεν θυμίζει σε τίποτα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Περιμένει τη μπάλα ΜΟΝΟ στον αέρα για να κάνει κάτι καλό. Καλά, ο Αρσάβιν είδατε τι πλασέ έκανε στη φάση του πρώτου ημιχρόνου στην αρχή.

Μπορεί να έπαιζε με τα δεύτερα αλλά έτσι, η Αρσεναλ δεν μπορεί...

MAΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ

 

 

 

Μετά τη σημερινή ήττα από τον Ολυμπιακό, μπορεί να υπάρξουν 2 αντιδρασεις:

1)Να ριξουν το φταιξιμο στον Βενκερ, γιατι δεν κατεβασε την “κανονικη” ομαδα.

2)Να πουν οτι “και μας τι μας νοιαζει? Αφου ειχαμε ηδη περασει.”

Λοιπον κυριοι εγω δεν συμφωνω με καμια απ' τις δυο!!! Ουτε ο Βενκερ φταει, ουτε μπορουμε να πουμε οτι “δεν μας νοιαζει γιατι εχουμε ηδη περασει”!!! Η ομαδα σημερα ηταν ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!! Οι αμυντικοι δεν μπρουσαν να συννενοηθουν, η μπαλα χανοταν στην πρωτη πασα και αυτος ο δυσμοιρος ο Αρσαβιν...ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???

Η ομαδα ηταν προβλεψημη, χωρις φαντασια, αργη και αδυναμη στις αντιδρασεις τις και χωρις καθαρο μυαλο.

Καποιοι θα πουν, ξερετε, εμεις βλεπαμε το ματσ με αλλο ματι απ' οτι οι Αγγλοι. Ναι, συμφωνω, αλλα αυτο το ματσ δειχνει πολλα πραγματα για την ομαδα. Δειχνει οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΘΟΣ!!!! Αν ο “παγκος” χανει απ' τον Ολυμπιακο και μαλιστα με κατω τα χερια...τι θα κανει οταν θα πρεπει ν' ανταπεξελθει σε πιο δυσκολες συνθηκες και να παιξει με πιο δυσκολες ομαδες?

Έκτορας Θεουλάκης

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)