Επιστροφή στο «Anfield»

Καλημέρα, είμαι φανατικός επισκέπτης του england365 και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας σε λίγες σειρές την ομορφότερη γηπεδική εμπειρία που είχα ποτέ. Όλα ξεκίνησαν από ένα αυτοκόλλητο πάνω σ'ένα παλιό ραδιόφωνο. «Τι είναι αυτό το κόκκινο πουλί μπαμπά»;



Επιστροφή στο «Anfield»

 

 -δεν ειναι απλο πουλι!ειναι το σημα της πιο βαριας φανελας της ευρωπης!

-δηλαδη?

-liverpool!

 Ηταν η πρωτη γνωριμία. κ εγω liverpool λοιπον ελεγα χωρις να ξερω γιατι!. περασε καιρος και ηρθε η στιγμη που καταφερα να δω και να ζησω απο κοντα τι ειναι αυτο το αυτοκολλητο στο ραδιοφωνο.,περασε καιρος που μου δοθηκε η απαντηση στο γιατι..τα ματια μου στο ακουσμα του YNWA γεμισαν δακρυα χωρις να μπορω να συγκρατηθω,ισως γιατι ο υπευθυνος αυτης της σπουδαιας γνωριμιας περνουσε δυσκολες ωρες με την υγεια του.

-το ονειρο μου ειναι να δω ενα ματς στο anfield.

Ειναι μια φραση που ακουσα πολλες φορες απο τον πατερα μου.ολα πλεον ειναι καλα και ηρθε η ωρα να ανταποδωσω ενα δωρο.σε λιγες μερες αναχωρουμε για Αγγλια και ο ενθουσιασμος μου ειναι τεραστιος.Το Σαββατο 10/12 θα ειμαστε στο anfield για τον αγωνα με την QPR μαζι με αλλα δυο αγαπημενα προσωπα.επιτελους θα νιωσει και κυριως θα μυρισει την ατμοσφαιρα εκει.ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ANFIELD ΠΟΥΘΕΝΑ.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΚΟΥΔΙΝΑΣ

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)