Καπέλο: «Αποχωρώ μετά το Euro»!

Το Euro 2012 θα είναι η τελευταία διοργάνωση του Φάμπιο Καπέλο με την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αποκάλυψε αυτό που ήταν… κοινό μυστικό! Στο τέλος του τουρνουά, το ερχόμενο καλοκαίρι, οι δρόμοι του με τα «τρία λιοντάρια» θα χωρίσουν!  



Καπέλο: «Αποχωρώ μετά το Euro»!

«Ναι, αυτή είναι η τελευταία μου διοργάνωση με την Αγγλία, είναι αλήθεια», ήταν το σχόλιο του Ιταλού κόουτς, ο οποίος συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αποχωρίσει νωρίτερα: «Όχι, είμαι χαρούμενος με τη δουλειά μου. Ελπίζω το τελευταίο τουρνουά μου με την ομάδα θα φέρει κάτι σημαντικό για τους οπαδούς».

Τέλος, αναφερόμενος στη δυναμικότητα των υπόλοιπων ομίλων, αλλά και του δικού του, απάντησε: «Νομίζω ότι το χειρότερο γκρουπ ήταν το χειρότερο. Αντίθετα, καλύτερος είναι ο πρώτος όμιλος (της Εθνικής μας). Εμείς πρέπει να παίξουμε με τη διοργανώτρια Ουκρανία και θυμάμαι του μεταξύ μας αγώνες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κόντρα στη Γαλλία θα είναι δύσκολο παιχνίδι, διότι ορίστηκε να είναι το πρώτο μας ματς και κάθε πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο».