Drone πάνω από το Φλίτγουντ – Άρσεναλ, οκτάλεπτη διακοπή και συνθήματα στις εξέδρες

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα στο Φλίτγουντ – Άρσεναλ για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ, με το ματς να διακόπτεται στο 2’, εξαιτίας ενός drone που έκανε την εμφάνισή του. Το είδαν οι ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής εξήγησε τι συνέβη στους δύο προπονητές.



Drone πάνω από το Φλίτγουντ – Άρσεναλ, οκτάλεπτη διακοπή και συνθήματα στις εξέδρες

Περίπου οκτώ λεπτά διήρκεσε η διακοπή στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Φλίτγουντ Τάουν, για τον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ, στο «Highbury», εξαιτίας ενός drone που εντοπίστηκε να πετά πάνω από τον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι διακόπηκε στα πρώτα λεπτά, με τον διαιτητή Μάικλ Σάλισμπερι να ενημερώνει τους δύο προπονητές για την κατάσταση. Στο 8ο λεπτό, οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να αποχωρήσουν προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στις εξέδρες επικρατούσε αναστάτωση.

Μάλιστα, οι φίλοι της φιλοξενούμενης Άρσεναλ ακούστηκαν να φωνάζουν «What the f*** is going on?», εκφράζοντας την έκπληξή τους για το απρόοπτο περιστατικό.

Η παρέμβαση της αστυνομίας έδωσε λύση στο πρόβλημα, καθώς εντοπίστηκε ο χειριστής του drone και η αναμέτρηση συνεχίστηκε περίπου στο δέκατο λεπτό, έπειτα από μια ασυνήθιστη διακοπή στο ξεκίνημά της.

Δημήτρης Μανάκος