Επανένωση Μαρέσκα και Πεπ μετά το ματς της Σίτι: «Πάντα θα είναι το σπίτι του…»!
Ο Έντσο Μαρέσκα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ίπσουιτς, αναφέρθηκε και στον πρώην προπονητή και συνεργάτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν μετά το παιχνίδι με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε στις κερκίδες του «Έτιχαντ» και παρακολούθησε την ήττα της πρώην ομάδας του από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Έντσο Μαρέσκα αποκάλυψε πως μίλησαν μετά το παιχνίδι και τόνισε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στο Μάντσεστερ.
Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως συζήτησαν για το παιχνίδι, αλλά και πως η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, παρά την ήττα με 4-2 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, ο Μαρέσκα είπε: «Είδα τον Πεπ μετά το παιχνίδι. Συζητήσαμε για την αναμέτρηση, για το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο.
Ήταν πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στο γήπεδο και είχε πολύ θετική άποψη για όσα είδε κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ήταν υπέροχο για τους φιλάθλους που τον είδαν ξανά στο γήπεδο. Αυτό θα είναι πάντα το σπίτι του».
Enzo Maresca: “I saw him [Pep Guardiola] after the game. We were talking about the game. About the first half, about the second half. He was very happy to be at the stadium, and very positive about things he’s had seen during the game. It was great for the fans to see him at the stadium. This will always be his house.”
— City Report (@cityreport_) October 16, 2026
Νικόλας Ζορμπάς
























